2016. feb 02.

Blogger leszek

írta: Noll A Nandu
Blogger leszek

nandu_blog.jpgNandu vagyok, holisztikus bába, gyógyító és tanító asszony, négy gyermekes anya, feleség, kreatív hobbi harácsoló, balkezi konyhafőnök, és a jelen eredmény szempontjából lényeges minőségemben: író hajlamú lélek.

Sosem vágytam különösebben blogírásra, de arra jutottam, hogy ez a műfaj talán segítségemre lehet a net-szerte és a fejemben kallódó gondolat-darabkák rendszerbe fogásában, illetve a tőlem megszokott "jóféle" csapongás stílusosabbá tételében szerteágazó érdeklődésem egyes területei között.

Azt is gyakran megtapasztalom, hogy ha jobban megnézek szinte bármit, akkor egy idő után már minden mindennel összefügg és egyre nagyobb egységes kép áll össze az élet-kirakós eddig különállónak hitt darabkáiból. Hivatásomból adódóan például majd minden velős igazságról eszembe jut valami szüléssel kapcsolatos, és fordítva.

A cím, amit választottam, egyrészt a bábai, anyai és női minőségemben tett tiszteletadás az élet kezdete, mint életformáló megtapasztalás és emléknyom előtt, amely minden további tanulással is összefügg. Másrészt egy kis szójáték arra, hogy ide mostantól be-bevésetik, illetve nyomtatott betűkként alakot ölt mindaz, amit megosztásra és nyilvános emléknyom-hagyásra érdemesnek érzek, ami a hosszú, komoly szakcikkekből kimarad, ami azoknál személyesebb, hétköznapibb, egyszerűen csak "Nandus".

Szeretettel üdvözöllek a fedélzeten!

Szólj hozzá